Monday, 16 May 2011

I Love My Self !!

aku syg diri ak..hah??sape xsyg diri sndiri..kan3?semua family aku pom syg aku..apa ntah lagi kwn2?hihhi...p aku suka jadi diri aku.YEAH2!!!idop DYLA..hih..biarlah ape org kate..aku xkisah !! jnji kita xbuat bnda2 yg Xmunasabah..hmm~
bile bersama gan pameli,aku sgt suka wat lawak...sama jgk bile bersama kawan2 aku...hihi...bg aku..xder lawak dlm 1hari.xleyh tidow!!! hihhi...so, I REALLY2 LUV MY SELF !!muah <3<3
Friends

yok2!!! layan miss RIHANNA..ONLY GIRL

alkisah saem2 akuh kat SMTB lak...heeh..i luv u all..muahhh~

aku g skulah smtb tue pom sore2 diri, tp bile dop lamo baru jmpe ada gax bdop skulah maahad skali dop sni gop paku xkacip pom..huhhu...dop d hostel selama 2taun nie...form 4 aku dop HG202..N form 5 lop aku dop HF304..huhu..paling gempak skali dorm n netoQ skali..hihihi...best la bile form 5..aku jmpe saem2 kacip rmai lg brbanding dari form 4..dulu mase form 4..ramai gax hk skema.biase la aku pom sama bub baru masuk JUNIOR lah katakan...time form 5 la aku jmpe gu2 netoq n gu2 kacip aku sampailah harini aku contact..huhu..aku dulu bnyk wat poblem tambah2 gan penyelia asrama(IBU cwie ek) gn warden(MAMA ROS)..memg famous la..agax lah sep2 dorm aku toh..xturun prep la, xturun semaye, xturun masa aktiviti ptg..aku gan sep2 aku dop tido dalam dorm JASS..hahahha...p sep2 aku  SO kpala la..ada sore wak salah..pakat2 back-up saem2..hok ni aku saye sep2 kite!!! huhuh...idop SEP NETOQ D' ERA!!!!.MUAXXX..hahah=))

Sunday, 15 May 2011

jom karaoke jab...=)

laye lagu meta wess

alkisah saem2 akuh at MAAHAD MUHAMMADI (P)...heeh..i luv u all..muahhh~


Tibe lah pulak aku hadapi cabaran idop d skulah maahad..erm..dari peralihan 4 sampai lah form 4 sekejab...jodoh aku saem gan chicken (ckin), pizza bucuk (liza), ike patin (fatin), pirah (erah), umbrella (shakirah).n paling special skali kak yan (azian).ye agax jaoh mude dari aku p..dia bnyk support kami,lau ada wat slh ckit paper jer lah..die bnyk bg nasihat aw....heeh..gan aku skali dpt gelaran gorilla...hahha...best!!!....aku suke saem gan sep2 ye...sep2 ye kapel gan sape2 pom..1sama lain pakat citerlah..omputih kata sharing is caring kn3?,,gan sape,gan sape!!!huhu..aku pom same lah..krisis gan adk angkat lah...haiiyaaaa...tuhan saje yang tahu..hurmmm....nasib baik skung dah oke sume..heee,,,bnyk yg diorang support aku dri segi studi apatah lagi gewe2 nih..ahahahaah..p aku xkapel2 pom ada bdop2 tuh..xder jodoh la owg kate,,skadar skandal n suke2 jer boley r!!!huhhu....law aku xdop duit skali pom,,sep2 ye bnyk bntu aku tnpa pngtahuan ma abh aku..hihih...dlm tuisyen pom kitorang g skali..,,journey skali naik bus huuuhu...g tuisyen kami,,bestari dh brape kali...alhamdulillah result tok pmr oke larh !!!..=)))...hihih...aku sayam korang sume taw tawan2~miscchu u all lah...muaxxx...