Friday, 16 December 2011

kawan2 @@ muaahhh


                                                                   lovely frenszz <3<3<3

TEKANG !!!!!!!!!!!

SAKIT ATY !!!!!!! mu ingt mu BLOCK fb aku kire bgoss larrr eh????MCM LAAH aku xder kwn lg selain ko..weeekksss.. aku taw laa aku memg ramai org bnci..tmbh2 ko..an?????? NATEY..benci,aku taw ko mrh sebab aku xnk jmpe ko an?? untuk pengetahuan ko, ko kena ingt yg aku ni bkn popuan same gn popuan lain kat luar sana oke...maaf laa sebab xleyh jmpe ko..nice to meet you laah...BYE !!!!!!!!!!..

Thursday, 15 December 2011

Memory Dinner p3 CORPORATE Color Slideshow Slideshow





                                                            classmate tersyg.. huhu..<3

FRENZZ 4EVAA <3
wiff kak chah <3


Memory Dinner p3 CORPORATE Color Slideshow Slideshow: TripAdvisor™ TripWow ★ Memory Dinner p3 CORPORATE Color Slideshow Slideshow ★ to Dungun. Stunning free travel slideshows on TripAdvisor

tibe2 .... ;(

baru mak sedara kol td,, ingt blik kenangan aku bersama arwah nenek aku yg dah masuk 15hari meninggal kan kita semua..hhmm..... ALLAH lagi syg kan dia..CDEHHH !!!... ;( kita sebagai hamba nya yg masih hidop, berdoa laahh sebab tuhan bg lagi mase kita untuk bertobat, marilahh kita same2 sedekahkan AL-FATIHAH kepada arwah nenek aku yg sudah kembali ke rahmatullah.......AMIN~ ;(

ASSIGNMENT ! ASSIGNMENT ! ASSIGNMENT !

stresssssssssss !!! bnyk assignment aku..waaaaa..ETR, BEL.. hmm,,memg sye suke ann wat keje2 nih an???? ;),,cuti mix sem pom kene g kampung laut tgk org poses serunding.. hemmm...mcm best jee dgr, tp mcm tu laaa..letihh ase..SABORR JELAAR.~ YG FRUST NUNGGENG NYEEE, td g pasa minggu gan nena g cari bontot ayam..tp.. akak tue kate bontot aym xder..LIMITED EDITION... waahhh !!! cdehh nk mamposs ase..;((( saborr jeee au ni..t next week laa aku mkn ko yee bontot ayam,m !!! ;(........

mO0d harini ... HAMPEHHH !!!!

HArini budak yg aku knl tue...ingt kn blh wat kwn p..hampehhhh..!!!!! nak ajak mongekk ... memang xlaah..aku bkn yg mcm tu oke !! nice to meet yOu laah awak..dah lame knl tp baru hari ni btol2 kenal perangai ye...ptot laaa,, yg dah khawin pom ramai yg berceraiii.. haaiii.. nasib.. hooo...tp, AKU CDEH SGT DPT KNL DIE... hmmmm...;(

Wednesday, 14 December 2011



JACK !!
video

kenangan terINDAH..;(...

MOOD :: sekarang

masuk 3bulan xupdate blog ni ha..rase cm nk berblog laa plak kan??/ hahah..padahall...xdr bb.wawawa...ha, ada citer bru skrg ni ha, hmm...STATUS sye skrg????/ hm....KAPEL ke SINGLE??? hahahah..mls nk pikir,tp otw dh kot..hehehe...mcm 2 dugaan tok trime si dia tp, aty nih susah sgt nk trime,,naoe dok awww.. haha..dakpe2,kita tutup buku lame, buka buku baru oke !!! eNJOY ~ ;)

zaimul umam

saye syg c dia, tp btol kah c dia syg sye??????? cdehhhh tgok org kapel epyy jer...kita tkot nk hepy jgk..hmmmm...bila laaa blh gtu. hahahaah <3...SAYANG AWAK !

Wednesday, 13 July 2011

my soul...

eepy laa...esop dh blh balik klate..hehehe..epi epi epi laaa..blh jmper fameli.tmbh2 ag,dak2 klas aku pom balik same2..bub sabtu ni kak qeema..khawin,,so sumer balik klate laa..hehehe..3hari..hihihi..rindu umaahh ler..lame giler xbalik..hmmm =))

Friday, 8 July 2011

NoW at TeNggOL A 131...My PleAsUre=)



lenim aku dop tenggol a 131.epi giler laa..heheeh,,ag2 dop gn aen Grr..clasmete aku jugop..so, sem nih aku dop gn aen ggrrr(my luvely classmate), dyla (jun..part 4), mia (c mata biru, part 4 jgk)huuu..sem nih ok laaa bilik kt tenggol..agpum sni ada wireless..xprlu pnt2 nk bayar bbnad kan3? hahaha..dop bilik nih mmg xkering gusi la d buat nyer..hahaha,setiap saat ade2 jer SUMMBBAAAKKK nye,best..nk taw citer ckit x?huu, AEN merupakan seorang pencubit tersakit d'abad ini..haha,,so,anda dilarang sama skali mndekatiye ok?ingt sblom kne,lps kene mmg kompem lebam!! huu..DYLA,,ermm..1 jer asyik dgr dr mulut die lau nk g mane2.."nanti kita g samo2 ek?.sum?" hahah...mia yusof? eh3,,MIA YAHYA a.k.a MOKE ok la org nyer..lmh lmbut,,ok la.best nyer time ye ada kichen..wahh mkn best2 la jwb nyer kitowng arituh..huuuu, p time dia sumbakk,, ha,,hbss laa 1 tenggol dgr ye mnjerit..haahhaa,,,*jgn marah...JUST JOKE.;P

Wif My lUveLy biCyLE..muuaahhhhhhh !!!!!!

ni laa basikal aku,,xmurah n xmahal..it's resonable.hahaha,,oke la,BKN 1 MALAYSIA punyer laa..hee,,blh wat g mari sana sini..g kelas je laa..cpt ckit pada jalan kaki..heee....TERBAIKK !! ;p

SeM 3..FuuYOO !! dapat GEMIA 2..NaSib BaiK kjaB JeK dOp ciTu..hhahahah

Masyaallahhh, dpt gemia laaa...huuu,,3org sebilik..hhaah..semua romate masuk 3org,sorang ok laina nmanya,,sorg lg nme pom xtaw,,pakai tk cadar jek,,huh !!! mympahhh !! hahah..p jaohh giler..terpakse beli basikal ..heeehaaa..ujan ker panas ker,, kena la indepent sndri nk g kelas nanti..hah..oke citer pasal romate aku,laila..name nye MUNA LAILA..bdk food service..huuu,,ok la,,baik.otak pom so pale..hee..=))

mY kaWan2 kT pHa...sYg giLew2 KaMu suMer

kat perhentian a...huhu...aku saim baik gn nena, ee, jushu(ada)..hahaha..best la..lepak sama2 bgn lewat sama2.layan muvie sama2 haha..ngumpat sama2 guraw jee..hahah..mkn same2 terbaik..heee...kitowang pom g klas same2 gn nena n ee..huu..enjoy sama2..hmmm..p ada balohh tu biasa laa..adat dunia.hahaah..anyway aku syg korang2 sumer..berkawan biar beribu,bercinta biar 1..hee.aku harap we are frends until end oke !!!

SeM 2 d' perHeNtiaN A/124..TERBAIKK !!



Di sem 2, kitorang semua berpecah kecuali aku gan aina@nieyna comell..hakhakhak..oke laa ada jgk yg aku knl.hii..ntah knape sem ni btmbah best dak2 bilik aku..hahaha..myb ada akak senior kot..hahah..miessz keisya (om part 5)..aku sebilik lg gn zalia (dpa part 3) gak..wlaupom xdinafikan aku slalu mrungut dpt perhentian xbest.xbaik taw,jgn tiru aksi ini ek..haahaa.p last2 pikir ok la..best pe dr duyung tuh..hahaha..bilik kitowang gempak giler sem nih..best !!! hehee...tmbh2 akak senior rmai giler sem ni 1 level..huu..TERBAIKK dari ladang~sy sayang awak2 sumer..<3<3<3

AntaRa rOmaTe TerSaYang D' DYA131..sem 1.;))

first2 budak2 bilik aku la paling aku rapat sejak dok dungun nih...antaranya miraroti(acc), fiq(ee), n aina(dpa)..heheh..suke3 !!!!thankz sbub selama ni korang sudi layan aku dgn sebaik2 nyer..heee..thankz a lot..cyunk kamoo sumer.muaahhh..

Friday, 1 July 2011

membe akuh kt uitm dungun...heheh..or my best frend =))

ni juaini jue...aku knl dia.time kelas sir hazzim time csc,,*first class.pahtu kitorang smapai laa sekarang..tp mmndangkan peralihan kolej,, kitowang kurang dh ckit kua same, g mana2 sama2 cam dulu..part 2 aku dop perhentian..so masing2 berpecah..kitowang rncang nk dop skali p nacib xmnyebelahi...so,,masing2 bwk diri..ehehehh..luv you laa jue !!! <3

langkah aku ke UITM DUNGUN...

lps dpt result..tnggu punyer tunggu...dpt la uitm dungun dgn kos DIP PENTADBIRAN AWAM..aku amik jer la..ingt dah rezeki..hahahha..belajar politik gituh..hehehe....aku masyuk klas e...first2 msuk ckp luar..*bau budu.. ingtkan ramai owg kuar..p last2 knl sume,,majoriti ore kelate ngan ganu blake..haahah..bestt.TERBAIK !!!! kecek kelate balik laaah...hahahah=D

Monday, 16 May 2011

I Love My Self !!

aku syg diri ak..hah??sape xsyg diri sndiri..kan3?semua family aku pom syg aku..apa ntah lagi kwn2?hihhi...p aku suka jadi diri aku.YEAH2!!!idop DYLA..hih..biarlah ape org kate..aku xkisah !! jnji kita xbuat bnda2 yg Xmunasabah..hmm~
bile bersama gan pameli,aku sgt suka wat lawak...sama jgk bile bersama kawan2 aku...hihi...bg aku..xder lawak dlm 1hari.xleyh tidow!!! hihhi...so, I REALLY2 LUV MY SELF !!muah <3<3
Friends

yok2!!! layan miss RIHANNA..ONLY GIRL

alkisah saem2 akuh kat SMTB lak...heeh..i luv u all..muahhh~

aku g skulah smtb tue pom sore2 diri, tp bile dop lamo baru jmpe ada gax bdop skulah maahad skali dop sni gop paku xkacip pom..huhhu...dop d hostel selama 2taun nie...form 4 aku dop HG202..N form 5 lop aku dop HF304..huhu..paling gempak skali dorm n netoQ skali..hihihi...best la bile form 5..aku jmpe saem2 kacip rmai lg brbanding dari form 4..dulu mase form 4..ramai gax hk skema.biase la aku pom sama bub baru masuk JUNIOR lah katakan...time form 5 la aku jmpe gu2 netoq n gu2 kacip aku sampailah harini aku contact..huhu..aku dulu bnyk wat poblem tambah2 gan penyelia asrama(IBU cwie ek) gn warden(MAMA ROS)..memg famous la..agax lah sep2 dorm aku toh..xturun prep la, xturun semaye, xturun masa aktiviti ptg..aku gan sep2 aku dop tido dalam dorm JASS..hahahha...p sep2 aku  SO kpala la..ada sore wak salah..pakat2 back-up saem2..hok ni aku saye sep2 kite!!! huhuh...idop SEP NETOQ D' ERA!!!!.MUAXXX..hahah=))

Sunday, 15 May 2011

jom karaoke jab...=)

laye lagu meta wess

alkisah saem2 akuh at MAAHAD MUHAMMADI (P)...heeh..i luv u all..muahhh~


Tibe lah pulak aku hadapi cabaran idop d skulah maahad..erm..dari peralihan 4 sampai lah form 4 sekejab...jodoh aku saem gan chicken (ckin), pizza bucuk (liza), ike patin (fatin), pirah (erah), umbrella (shakirah).n paling special skali kak yan (azian).ye agax jaoh mude dari aku p..dia bnyk support kami,lau ada wat slh ckit paper jer lah..die bnyk bg nasihat aw....heeh..gan aku skali dpt gelaran gorilla...hahha...best!!!....aku suke saem gan sep2 ye...sep2 ye kapel gan sape2 pom..1sama lain pakat citerlah..omputih kata sharing is caring kn3?,,gan sape,gan sape!!!huhu..aku pom same lah..krisis gan adk angkat lah...haiiyaaaa...tuhan saje yang tahu..hurmmm....nasib baik skung dah oke sume..heee,,,bnyk yg diorang support aku dri segi studi apatah lagi gewe2 nih..ahahahaah..p aku xkapel2 pom ada bdop2 tuh..xder jodoh la owg kate,,skadar skandal n suke2 jer boley r!!!huhhu....law aku xdop duit skali pom,,sep2 ye bnyk bntu aku tnpa pngtahuan ma abh aku..hihih...dlm tuisyen pom kitorang g skali..,,journey skali naik bus huuuhu...g tuisyen kami,,bestari dh brape kali...alhamdulillah result tok pmr oke larh !!!..=)))...hihih...aku sayam korang sume taw tawan2~miscchu u all lah...muaxxx...

Saturday, 14 May 2011

alkisah saem2 akuh at SKOT (1)...heeh..i luv u all..muahhh~




aku taw erti idop d skulah apabile aku dihantar ke tabika sri bayu....aku suke blajar situ, blh knl saem2 ramai..huuh...dulu aku g skali gn cousin aku,ajo aka ainin sofea...aku kacip gan dia...paper mslh ak citer dia.n dia pom same...aku saem smpai lah aku naik drjah 1...aku skul kt sekolah kebangsaan othman talib (1)...dr drjah 1-6...hhuuh...aku belajar situ...n aku saem gn ajo smpai lh...drjh 6...bff la kata kan..hahah...p bile aku drjh 1..saem aku pom bertmbah la. dgn jiroh aka azirah, jila aka aziela n ajo..sex aku meme g mano2 kacip skmo...kitowng pom skelas..lau xskelas pom,,g tndas skali.kantin skali..mkn skali,maye skali.huh.i luv them!!!hiihil..ponteng skelass skali..bnyi ponteng p biaser jer lompat pagar..g beli kepok n minum jah lepak2 luar..ahahhaa....memg samseng la ckit..dh la dari pengawas gan pengawas perpustakaan plop tuh..sume cikgu2 kenal namo sex2 aku..aku bangga!!agpom sex aku bkn xpandai...tergolong dri kalangan bdk ok2 la jgk.kelas pom pertama okmo..huhhhuuh...p bile aku naik form 1?aku brubah dh..kontact g gan sex2 yo..p hubungn pom xkacip po dlu dh bub aku g skul maahad n sex2 yo sume dop skulah menengah biaser..cdeh jgk p dah aku minat blaja bhase arab~sorang pom sorang lah...=)))

Thursday, 12 May 2011

aku dyla ^_______^

name nur adila binti azhar...
umo...hrini dh masuk 20..hemm~
adk bradik 4jer...ank sulom=)
asl kg atas pinggir, pasir mas..kelate..hu
gpo g ek?
ermmm...haa..single mingle g..walaupom g2 skandal msti ader..hihih
nk ejas?erm nom tiang api 2424..haha
ha tak hbs g citer nih pasal sibling aku..nme adk kedua nur amirah bt azhar dye form 2 taun nie
adk ke3 nur anis azzyati bt azhar darjh 1 bru je msok skul..:)
Caramel heart.n last adk ke3..nur aliya waheeda bt azhar...hihi...cumell !!montell..hhi
name ma...rohana bt che musa...umo ma 42 dah ~
abah plop azhar bin hassan umo abh 44 dah taun nie..
sekian sje dr aku..=)) harap dpt knowlegde!!hahaahahah